IMG_8738
Tällä kertaa mulla olisi jaettavana muutama hyvä vinkki kosmetiikkalöytäjen tekemiseen!

IMG_8702
Mun meikkivarasto on jo pitkään ollut pienen uudistamisen tarpeessa, mutta nyt taas oon askeleen lähempänä omia tarpeitani vastaavaa meikkikokoelmaa! Parhaat löydöt tein yks päivä Sokokselta: puuteri, poskipuna ja huulikiilto, jotka vieläpä oli ihan kivassa alennuksessa! Noiden huippulöytöjen myötä ajattelin tulla vinkkaamaan teillekin muutaman hyödyllisen perusvinkin kosmetiikkalöytöjen tekemiseen.

******

Vinkki 1: Netistä kosmetiikkaa tilatessa tuotteiden hinnat vaihtelevat useasti eri kauppojen välillä, ja myös tilausten loppusummat kasvavat postikuluista ihan huomaamatta, etenkin jos tilaat yhden tuotteen yhdestä paikasta ja toisen tuotteen toisesta paikasta. Mieti myös, voisitko välttyä postikuluilta? Monissa paikoissa postikulut saa kaupan päälle, jos ostosten loppusumma ylittää jonkin tietyn rahasumman. Ostosten keskittäminen samaan tilaukseen siis kannattaa. Tai sitten voi yrittää löytää saman tuotteen ihan tavallisesta kaupasta, kuten mä olin meinannut tilata noita Real techniquesin siveltimiä netistä mutta sitten löysinkin ne ihan tavallisesta kaupasta :-)

Vinkki 2: Muistakaa käydä välillä kyttäämässä mitä alennuspöydistä löytyy! Vaikka mulla on jäänyt vähän sellainen mielikuva esim. Sokoksen alepöydistä, että siellä on jäljellä vaan ne oudoimmat ja epäsopivimmat sävyt, pääsin viime viikolla yllättymään ihan toden teolla. Löysin erittäin vaalean kivipuuterin ja viileän pinkin poskipunan - molemmat tuotteet oli kuin mulle tehty! Reilu viisikymppiä poskipunasta on aika kova hinta mun mielestä, mutta jos siinä komeilee -50% aletarra ja sävy on lähes täydellinen niin ei tarvi kyllä kahta kertaa miettiä :-D Sama puuterin kanssa, tosin -30% tarralla varustettuna.

Vinkki 3: Valitse mihin aiot panostaa ja mistä pihistää. Mun mielestä ainakin meikkivoide, puuteri, luomiväri, oikean sävyinen varjostusväri ja laadukas huulipuna on sellaisia juttuja, joihin kannattaa panostaa. Esimerkiksi puuteri saattaa hyvinkin kestää vuoden tai kaksi, joten siitä voi maksaa vähän enemmänkin. Laadukas luomiväri on helppo levittää ja se pysyy siellä missä kuuluukin. MACin huulipunat on musta hinta-laatusuhteeltaan loistotavaraa! Puolestaan pienemmällä rahalla voi löytää hyvän poskipunan, kulmakynän ja puhdistusaineet. Kicksin kulmakynä maksaa kympin ja oon todennut sen tosi hyväksi! Apteekista saa laadukkaat kasvojenpuhdistusaineet suunnilleen samaan hintaan, ja NYXillä vaikuttaisi olevan edullisia ja herkullisen värisiä poskipunia.

IMG_8739

IMG_8809
Täydellinen poskipuna ja puuteri.
IMG_8707
Real Techniques -sivellinsetti Glitteristä.