Täällä taas, ehkä hieman liiankin pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen. Mitä teille kuuluu? En ala selittelemään tätä postaamattomuutta kummemmin, paitsi mulla on oikeesti koko syksyn pitänyt hirveetä kiirettä enkä ole edes ihan hirveesti ehtinyt ajatella koko blogia. Välillä oon miettinyt aionko lopettaa vai jatkaa. Musta on ihan turhaa antaa tän blogin vaan olla täällä, eli se on joko - tai. Välillä oon miettinyt pitäiskö mun taas jatkaa kahdella kielellä. Suomi-ruotsi tai suomi-englanti. Eka kuulostaa mulle luonnollisemmalta, mutta jälkimmäinen voisi olla yleisellä tasolla hyödyllisempi.  Jos aion jatkaa, tulen todennäköisesti uudistamaan ulkoasua ainakin jonkin verran, mutta pitämään sen kuitenkin yksinkertaisen tyylikkäänä. Yks toinen juttu mitä oon miettinyt on blogin nimi. Idea blogin nimestä syntyi joskus 6(?) vuotta sitten, ja oon aikojen saatossa alkanut pitää siitä aina vain vähemmän ja vähemmän.. Oon huomanut oman nimen blogin nimeä yleistyneen viime aikoina, mutta mun mielestä mun nimi ei oo sellanen mikä voisi toimia blogin nimenä.. :-D #bloggerproblems
Tää ei näytä ihan lupaavalta, että tuun postaamaan pitkästä aikaa ja täytän postauksen kännykällä otetuilla kuvilla. Mun kamera on toisella paikkakunnalla enkä ikinä muista ottaa sitä mukaan!! Jos olen kirjoittanut "MUISTA KAMERA" muistilapulle, niin vähintään se lappu jää kotiin.

11349136_1080879725304118_878464496_n

Manittakoon vielä sellainenkin juttu, että en oo tällä hetkellä yhtään tyytyväinen mun hiuksiin, mutta en tiedä mitä tekisin niille! Leikkausta? Raitoja? Joku maagiset stylistin kyvyt omaava, tell me! Etuhiukset oon saanut aika hyvin kasvamaan pois nyt vuoden aikana. 

12135436_1503358316627953_1869415751_n

Yleensä joka syksy/talvi oon menettänyt innon bloggaamiseen, ja siihen kun lisää vielä kiireen ja kamerattomuuden, on blogin täystuho selvä... Oivoi, haluaisin ryhdistäytyä kunnolla. Ja niin kuin yllä mainitsin, vaihtoehtoina on joko blogin jatkaminen kunnolla tai poistaminen. Jälkimmäiseen en oo valmis. Nyt yritän siis tsempata! Katoin tossa viime kevättalven postauksia kaikista smoothieideoista sun muista, ja yhtäkkiä mulle tuli hirveä inspiraatiopuuska päästä taas toteuttamaan värikkäitä ruoka-annoksia ja päästä kuvaamaan ihan kunnolla kaikkia blogijuttuja! No, eiköhän tää blogipuolikin selkene tästä pikku hiljaa. Ainakin sitten kunhan saisin aikaiseksi hakea sen kameran!

12105164_1489151288053142_2058979521_n

Tällaisia mietteitä tällä kertaa.. Nyt ilta jatkuu pakastimen sulattelun merkeissä ja sen jälkeen tehdään vihannestikkuja ja dippikastike!