Muistan, miten vielä viime talvena vannoin että mua ei i-k-i-n-ä tulla näkemään Timberlandeissa. No, toisin kävi! Syksystä asti oon ihastellut (tai kauhistellut) kenkäkauppojen näyteikkunoita, joissa tänäkin vuonna on näkynyt Timberlandeja ja vastaavanlaisia tossuja.

Ennen ostopäätöstä käytin pari iltaa nettiä selaillessa, sillä halusin lukea kengistä mahdollisimman paljon kokemuksia ja muuta infoa. Lopullisen ostopäätöksen tein viimeistään nähdessäni juuri mun kokoa olevat kengät kenkäkaupan alehyllyllä, enkä ainakaan toistaiseksi ole katunut hetkeäkään! Törmäsin aika eriäviin mielipiteisiin kun etsin tietoa näistä kengistä, niin nyt haluaisinkin vuorostani kysyä mitä mieltä te ootte näistä?

IMG_8833

Blogin puolella on myös jotain uutta, huomasitteko? Sain vihdoinkin blogin ulkoasun sellaiseen kuntoon, että se pitäisi olla helppokäyttöinen, selkeä ja siisti. Itse käytän bloggaamiseen aina omaa läppäriäni ja Safaria, niin olisin kiitollinen jos jättäisitte kommenttia toimiiko uusi ulkoasu teidän laitteella ihan hyvin ja mitä tykkäätte?