Palataan viime vuoden puolelle vielä joulukuun suosikkien parissa! Tällä kertaa kuukauden suosikkeihin pääsi mukaan ihan arkipäiväisiä juttuja, joita tuleekin käytettyä lähes joka päivä. 
NYX Dewy finish setting spray - Aivan ehdoton tuote tällaisilla talvikeleillä, kun välillä sataa, nenä vuotaa ja lämpötila vaihtelee miten sattuu! Nyxin suihke toimii hintaansa nähden loistavasti, ja sitä on myös saatavilla mattaisen lopputuloksen antavana suihkeena. Ajattelin kuitenkin seuraavaksi kokeilla Urban Decayn setting sprayta, onko siellä ketään joka voisi suositella kyseistä tuotetta? 

NYX Control freak eyebrow gel - Läpinäkyvä kulmageeli, joka pysyy hyvin ja on kuitenkin koostumukseltaan sopivan kevyt. Ainoana miinuksena voin sanoa sen, että tuotteen kuivuttua kulmakarvoihin jää hilseen näköisiä juttuja, jos tuotetta on laittanut vähänkään liikaa. Pienen harjoittelun jälkeen kuitenkin loistotuote! 

NYX Be gone! lip color remover - Tämä huulipunaputsari toimii myös tumman- ja kirkkaanpunaiseen huulilakkaan levittämättä tuotetta ympäri suunpieliä. Hoitava koostumus jättää huulet kivan tuntuisiksi. 

NYX butter gloss - Vaikka olen itsekin tykästynyt mattaisiin huulipuniin, on tällainen huulikiilto kivaa vaihtelua aina välillä. Etenkin, jos on kuivat huulet. Monet huulikiillot ovat tahmeita ja epämiellyttävän tuntuisia, mutta tämä tuote muutti mun käsityksen huulikiilloista ihan kokonaan.

Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - Tämä merkki on ehkä tunnetuin kulmatuotteistaan ja contour-paleteistaan, mutta nämä huulituotteetkaan eivät jää yhtään huonommiksi. Tämä huulipuna on mattainen, mutta ei tunnu kuivalta huulilla. Se myös kestää pienet syömiset ja juomiset, eli sitä ei tarvitse olla jatkuvasti lisäilemässä! Ehdottomasti yksi viime kuun parhaita ostoksia. 

Ootko kokeillut näistä mitään? Olisi kiva kuulla, jos näistä esittelyistä ja pienistä arvosteluista on hyötyä ♥!