The style edit on henkilökohtainen tyyli- ja kauneusblogi, josta löydät puhetta niin kauneuteen kuin pukeutumiseen liittyen, sekä tuotevinkkauksia, asuideoita, budjettilöytöjä ja vinkkejä kohti täydellistä vaatekaappia. Edellä mainittujen lisäksi blogista löytyy myös satunnaisia hyvänmielen lifestyle-postauksia. Voit käyttää blogin hakutoimintoa etsiäksesi tarkempia tietoja tai yläpalkin "categories" -valikkoa tarkastellaksesi jotain tiettyä aihealuetta.

Blogillani haluan tarjota sekä vinkkejä että inspiraatiota muodista ja kauneudesta kiinnostuneille, huolimatta siitä onko budjettisi pieni vai iso, oletko vasta-alkaja vai et. Toivottavasti löydät etsimäsi. Jos jokin jää epäselväksi tai haluat lukea jostain aiheesta enemmän, ota rohkeasti yhteyttä

Olen kirjoittanut blogiani vuodesta 2009, pääosin useamman kerran viikossa. Vuonna 2009 blogit olivat hiljattain rantautuneet Suomeen ja ikuisena vaate-, meikki- ja valokuvausfriikkinä olin löytänyt bloggaamisesta keinon toteuttaa itseäni. Tuolloin blogini koostui niin päivän asuista kuin "mitä tein tänään" -tyyppisistä lifestyle-postauksista. Blogini kantoi monta vuotta nimeä Her stylish life, ja se on on vastikään saanut uuden nimensä, The style edit. Vaikka vuodet ovat vierineet, ovat kiinostuksenkohteeni pysyneet lähes ennallaan. Intohimo muotiin, kauneuteen ja valokuvaukseen siivittävät blogiani yhä eteenpäin.


This blog is here to help you if you love style and beauty related things, and also want to get tips for beauty care, outfits and affordable finds.

I'm eager to discover perfect style and beauty finds. I think that being stylish is not about buying all those latest fashion things, but finding some classy and compatible pieces. I hope you enjoy!

Follow my blog on Facebook if you always want to be up to date and discover some extra material. 
Kamera

Vanhat: Canon EOS 400D, Canon EOS 500D

Tällä hetkellä: Canon EOS 760D, Canon ef 50mm f/1.4, Canon ef 50mm f/1.8 
(Canon efs 18-55mm IS , Canon ef 55-200mm, Samyang fisheye 8mm)